Contact Us Today! +31 (0)418 712052 | Live Chat | [email protected]

Technical Consultant

3D Printer on a desk, showing a working place at Tractus3D

Tractus3D is een internationaal bedrijf in professionele 3D printers. Onze specialismen zijn 3D printers met een groot volume (tot 2.1 m hoog!) en hoge temperatuur printers voor bijzondere materialen. We zijn een jong bedrijf met informele sfeer en we zijn al hard op weg om wereldleider te worden in deze specialismen. Maar we hebben technische ondersteuning nodig!

Technical Consultant (32-40 uur)

Functie

Wij zoeken een representatieve, enthousiaste en proactieve Technical Consultant met internationale ambities. Je bent onder meer verantwoordelijk voor het technisch ondersteunen van de commerciële afdeling binnen Tractus3D en ons internationale netwerk van wederverkopers (resellers).

De Technical Consultant levert een bijdrage aan het productieteam en ondersteunt het sales team met technische input. Daarnaast zijn het technisch trainen van klanten wereldwijd en het produceren van test- en demo 3D prints belangrijke onderdelen van de job.

Werkzaamheden

- Ondersteunen van de commerciële afdeling op technisch gebied;
- Instrueren en trainen van (buitenlandse) klanten op locatie;
- Instrueren en trainen van (buitenlandse) resellers op locatie;
- Instrueren en trainen van medewerkers op de productievloer;
- Verzorgen van handleidingen;
- Meedenken in het (continu) verbeteren van productie en logistiek.

Werkzaamheden

We zoeken een collega die een beetje stress wel kan handelen en goed functioneert in een team. Door het internationale karakter gaat vrijwel iedere communicatie met klanten in het Engels, dus een goede schriftelijke en mondelinge beheersing van Nederlands en Engels is een vereiste. Meer talen is een pré uiteraard. Ook ervaring met Word, Excel en Outlook is gewenst en verder vragen wij:

- Minimaal een afgeronde opleiding MBO-niveau 4;
- Nauwkeurigheid, zelfstandigheid en heel veel enthousiasme;
- Doorzettingsvermogen en flexibiliteit;
- Bereid om de hele wereld over te reizen!

Daarnaast gaan we er van uit dat je affiniteit met 3D printen, techniek of ICT hebt! En een gezonde dosis humor is ook erg wenselijk.

Wij bieden

Een werkplek binnen een jong, informeel bedrijf met grootse ambities. Het is een afwisselende en zelfstandige functie met volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Ook hebben we marktconforme arbeidsvoorwaarden, maar nog belangrijker; een leuk team vol enthousiaste collega’s.

Reageren?

Mail je CV en motivatie naar Daniel van Mourik via [email protected].
Wil je meer informatie? Neem dan contact op via 0418- 712052.

Bekijk ook onze bedrijfsvideo: