Contact Us Today! +31 (0)418 712052 | Live Chat | [email protected]

Sales Representative Vacature

3D Printer on a desk, showing a working place at Tractus3D

Tractus3D is een internationaal bedrijf in professionele 3D printers. Onze specialismes zijn 3D printers met een groot volume (tot 2.10 m hoog!) en hoge temperatuur printers voor bijzondere materialen. We zijn een jong bedrijf met informele sfeer en we zijn al hard op weg om wereldleider te worden in deze specialismen. Maar we willen graag nog sneller groeien en daarom zoeken we iemand die ons daarbij wil helpen.

Stroomt commercie door je bloed, ben je resultaatgericht, communicatief sterk en ben jij toe aan een tweede of derde stap in jouw sales carrière? Dan zoeken wij jou! In deze zelfstandige functie werk je samen met het sales team en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de opvolging van sales leads, generatie van new business en accountmanagement.

Je adviseert bestaande en nieuwe klanten over het gebruik en de implementatie van onze printers. We hebben veel ruimte voor eigen initiatief, dus met jouw salesvaardigheden willen we graag dat je meedenkt met marketing in de zoektocht naar commerciële kansen en deze zelf ook initieert.

SALES REPRESENTATIVE (32-40 uur)

Werkzaamheden

– Opvolging sales leads;
– Afronden offerte trajecten;
– Kansen omzetten in orders;
– Onderhouden en uitbreiden van de relatie met bestaande klanten;
– Actief marktsignalen communiceren naar marketing;
– Bijdragen aan verdere ontwikkeling van de internationale marketing- en salesstrategie, alsmede behalen van commerciële targets.

Wij vragen

Door het internationale karakter gaat vrijwel iedere communicatie in het Engels, dus een goede schriftelijke en mondelinge beheersing van Nederlands en Engels is een vereiste. Meer talen is een pré uiteraard. Ook is 3-5 jaar (aantoonbare) ervaring in de sales gewenst. Verder vragen wij:

– HBO werk- en denkniveau;
– Een commerciële en resultaatgerichte instelling;
– Creativiteit, zelfstandigheid en heel veel enthousiasme;
– Je beschikt over doorzettingsvermogen en wilt succesvol zijn;
– Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
– Woonachtig binnen een straal van 30 kilometer rondom Zaltbommel.

Daarnaast gaan we er van uit dat je affiniteit met 3D printen, techniek of ICT hebt! En een gezonde dosis humor is ook erg wenselijk.

Wij bieden

Een werkplek binnen een jong, informeel bedrijf met grootse ambities. Het is een afwisselende en zelfstandige functie met volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Ook hebben we marktconforme arbeidsvoorwaarden, maar nog belangrijker; een leuk team vol enthousiaste collega’s.

Reageren?

Mail je CV en motivatie naar Maurits Blok via [email protected].
Wil je meer informatie? Neem dan contact op via 0418- 712052.

Bekijk ook onze bedrijfsvideo: