Contact Us Today! +31 (0)418 712052 | Live Chat | [email protected]

Vacature Marketing Manager

Man sitting behind his desk making a 3D model which he can send directly to his desktop Delta 3D printer which is next to him

Tractus3D is een snel groeiend bedrijf in de ontwikkeling en verkoop van professionele 3D printers. Onze focus ligt op het zakelijk segment over de gehele wereld. Stroomt marketing door je bloed en ben je resultaatgericht, creatief en communicatief sterk? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren, initiatiefrijke en doelgerichte:

MARKETING MANAGER (M/V) 36 UUR

Functie: Als Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor het uitzetten, uitvoeren en beheren van de marketing activiteiten. Je ontwikkelt, bewaakt en coördineert marketingacties.

Je hebt de drive om het voortouw in de marketing te nemen en motiveert het team van marketing collega’s om de juiste koers te varen. Je vindt het schitterend om te zorgen dat iedereen jouw product kent.

Werkzaamheden:

– Uitstippelen, uitvoeren en controleren van de marketing strategie en acties;
– Betrekken en aansturen marketing collega’s;
– Optimaliseren van SEO / SEA;
– Contact onderhouden met de pers.

Wij vragen:

Ervaring met (internationale) marketing. Je hebt een zeer goede beheersing van Engels en Nederlands en affiniteit met ICT of 3D printing. Je beschikt over een HBO opleiding in de richting van commerciële economie, communicatie en/of marketing. Verder vragen wij:

– Flinke dosis enthousiasme en humor;
– Flexibiliteit en geen 9 tot 5 mentaliteit;
– Bereid tot buitenlandse reizen;
– Goede communicatieve vaardigheden en uitstekend Nederlands en Engels in woord en geschrift;
– Creativiteit en initiatief;
– Doorzettingsvermogen en resultaatgericht;
– Stressbestendig.

Verder heb je de juiste drive en enthousiasme om met Tractus3D het verschil te maken.

Wij bieden:

Een afwisselende en zelfstandige functie, een prettige werkomgeving waarin resultaat en service centraal staan en marktconforme arbeidsvoorwaarden met CAO. Je zult deel uitmaken van een informeel en enthousiast team. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Stuur je CV en motivatie naar Tractus3D t.a.v. D. van Mourik, Bernseweg 14, 5324 JW te Ammerzoden of mail naar: [email protected]; telefoon: 0418 712052; web: www.tractus3d.com