Contact Us Today! +31 (0)418 712 052 | Live Chat | [email protected]

Allround Productiemedewerker Vacature

3D Printer on a desk, showing a working place at Tractus3D

Tractus3D is een internationaal bedrijf in professionele 3D printers. Onze specialismen zijn 3D printers met een groot bouwvolume (tot 2.10 m hoog!) en hoge temperatuur printers voor bijzondere materialen. Dat betekent dat er met onze printers hele toffe dingen geprint kunnen worden.

We bestaan sinds 2015 en zijn al keihard op weg om wereldleider te worden in deze specialismen. Maar we hebben dringend meer technische ondersteuning nodig!
Dus wij zijn op op zoek naar een:

Allround Productiemedewerker met Internationale Ambities.

Functiebeschrijving

Wij zoeken een avontuurlijke, enthousiaste en proactieve productiemedewerker die graag reist. Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in het productieproces én je gaat de hele wereld over om onze printers op locatie te installeren.

Daarnaast zijn het technisch trainen van klanten wereldwijd en het produceren van test- en demo 3D prints belangrijke onderdelen van de job. Je waarborgt ten allen tijden de kwaliteit en je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

Werkzaamheden

– Assembleren van 3D printers of onderdelen;
– Uitvoeren van product controles;
– Installeren van 3D printers op locatie (wereldwijd);
– Meedenken in het productieproces.

Wij vragen

Door het internationale karakter gaat vrijwel iedere communicatie in het Engels, dus een goede schriftelijke en mondelinge beheersing van Nederlands en Engels is een vereiste. Meer talen is een pré, maar zeker geen must. Verder vragen wij:

– MBO werk- en denkniveau;
– Een technische opleiding;`
– Flink portie doorzettingsvermogen en heel veel enthousiasme;
– Ook oog voor detail en kwaliteit;
– Woonachtig binnen een straal van 30 kilometer rondom Den Bosch.
– Bereid om de hele wereld over te reizen!

Een gezonde dosis humor is overigens ook een vereiste.

Wij bieden

Een werkplek binnen een jong bedrijf met hele grootse ambities. Het is een afwisselende en zelfstandige functie met volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Ons kantoor is niet in de Randstad, dus dat scheelt je alvast een hoop file.

Natuurlijk hebben we marktconforme arbeidsvoorwaarden (met een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.000,- bruto p/m op basis van ervaring en 36 uur), maar we hebben ook nog eens een team vol enthousiaste collega’s!

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Solliciteer dan nu met je CV en motivatiebrief. Contactpersoon: M. Blok, e-mail: [email protected].

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via 0418- 712052.

Bekijk ook onze bedrijfsvideo: