knowledge and contact support tractus3d

Vacature: Technische sales medewerker

Tractus3D is een jong en dynamisch bedrijf dat in korte tijd uitgegroeid is tot een wereldspeler op gebied van 3D printers.

Wij zoeken

Omdat ons team groeit zoeken wij naar een Technische sales medewerker. Graag werk je resultaatgericht en hebt een passie voor techniek en sales. Je bent een ‘hunter’ met technische kennis en haalt energie uit het ontdekken en ontwikkelen van leads om zo nieuwe contacten op te doen en saleskansen te creëren en benutten. Omdat wij in een vrij specifieke branche opereren is affiniteit met 3D printers een pre. Techniek stroomt door je aderen en sales is je drijfveer. Klanten matchen met de juiste producten is waar je voor gaat. Mogelijkheden om in de toekomst installaties in het buitenland mee te begeleiden is een optie.

Wij bieden

Wij werken voornamelijk met buitenlandse klanten en vragen dus wel goed Engels in woord en schrift. Verder bieden wij een leuk en enthousiast team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Tractus3D valt onder de klein-metaal CAO. Salaris is markt conform deze functie in deze cao.

Wij zijn gevestigd in Waardenburg (langs de A2) waar productie en sales in een hecht team samenwerken.

Solliciteren of vragen?

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van dit jonge groeiende bedrijf! Mail ons dan even op [email protected] met je CV en motivatie.