knowledge and contact support tractus3d

Vacature: Technische sales medewerker

Tractus3D is een jong en dynamisch bedrijf dat in korte tijd uitgegroeid is tot een wereldspeler op gebied van 3D printers.

Op dit ogenblik opereren wij in 35 landen waarvoor wij een gedreven sales medewerker zoeken.

Wij zoeken
Ons team zoekt naar een technische sales medewerker met doorgroei mogelijkheid tot sales manager! Graag werk je resultaatgericht en hebt een passie voor techniek en sales.

Je bent een echte ‘hunter’ met technische kennis en haalt energie uit het ontdekken en ontwikkelen van leads om zo nieuwe contacten op te doen en saleskansen te creëren en benutten.  Het bijhouden van relaties en opzetten van een netwerk is iets wat voor jou heel normaal is.

Sales is je drijfveer en je hebt altijd al interesse gehad in techniek. Klanten matchen met de juiste producten is waar je voor gaat.

Wij werken voornamelijk met buitenlandse klanten en vragen dus wel goed Engels in woord en schrift.

Wij bieden
Een leuk en enthousiast team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Tractus3D valt onder de klein-metaal CAO. Salaris is ruim markt conform voor deze functie met een bonus-regeling.

Wij zijn gevestigd in Waardenburg (langs de A2) waar productie, marketing en sales in een hecht team samenwerken. Jong team met passie en gedrevenheid waar humor en werken heel goed samen gaan.

Soepele werktijden en alle mogelijkheden jezelf goed te ontwikkelen. Doorgroei mogelijkheid tot manager en/of channel manager te worden, de ambitie ligt bij jou!

Solliciteren of vragen?
Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van dit groeiende bedrijf! Mail ons dan even op werken @ tractus3d.com met je CV en motivatie.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Aanvullende betalingen:

Bonusregeling
Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

Flexibele werkuren
Pensioen
Reiskostenvergoeding

Werkschema:

Dagdienst
ma-vr

Thuiswerken:

Tijdelijk vanwege COVID-19