knowledge and contact support tractus3d

Vacature: Marketing medewerker

Tractus3D is een jong en dynamisch bedrijf dat in korte tijd uitgegroeid is tot een wereldspeler op gebied van 3D printers.

Wij zoeken

Omdat ons team groeit zoeken wij naar een marketing medewerker. Graag werk je resultaatgericht en denkt in mogelijkheden om Tractus3D beter op de kaart te zetten. Je bent creatief en zoekt naar mogelijkheden om meer leads te genereren voor onze sales afdeling. Samen met je collega’s van marketing en sales probeer je out of the box te denken en zo ons merk te versterken. Kennis van SEO en SEA is een pre net als ontwerp en vormgeving. Vereist is een diploma op het gebied van marketing / communicatie.

Wij bieden

Wij werken voornamelijk met buitenlandse klanten en vragen dus wel goed Engels in woord en schrift aangezien onze site en communicatie naar buiten in het Engels gaat. Verder bieden wij een leuk en enthousiast team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Tractus3D valt onder de klein-metaal CAO. Salaris is markt conform deze functie in deze cao.

Wij zijn gevestigd in Waardenburg (langs de A2) waar marketing, productie en sales in een hecht team samenwerken.

Solliciteren of vragen?

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van dit jonge groeiende bedrijf! Mail ons dan even op [email protected] met je CV en motivatie.